maanantai 20. helmikuuta 2012

Hahmo, hahmo vai minä?


Silkkii-singlen elpyminen listakolmoseksi johtunee siitä, että Jukka Poika esitti biisin hiljattain MTV3:n katsotussa Putous-ohjelmassa Iina Kuustosen kanssa. Kuustonen liehakoi muutenkin poppareiden kanssa – osallistuivathan toissa iltana hänen Jani-Petteri-hahmonsa musikaaliin sekä Robin että GG Caravan (joilta molemmilta ilmestyy sopivasti kohta albumi).

Kuustosen tiivistä assosioitumista musiikkikuvioihin myötäilee paitsi isäsuhde myös MTV3:n draamasarja Helsingin herra, jossa hän näyttelee laulajatähti Maisaa. Maisan nimissä on julkaistu jopa single Rakkaudesta laulu. Seuraavalle listalle on tyrkyllä Putous-albumi, jossa Jani-Petteri tulkitsee Tschaikowsky-soolokappaleen.

Vaan kuka nousee ensiksi listoille, Maisa, Jani-Petteri vai Iina? Siellä on tavattu monia roolihahmoja (Jean-Pierre Kusela, Aki & Turo, Risto Räppääjä, Rölli...), myös miehen esittämää naista (Marja Tyrni) ja naisen esittämää miestä (Bart Simpson), mutta missä viipyvät naisten naishahmot? Ei tule minulle mieleen ketään, ja tuo Maisa vaikuttaa kovin vaisulta rikkoakseen lasikaton.

2 kommenttia:

  1. Totean jo ennen kuin joku vääräleuka ehtii, että ainakaan vielä en kelpuuta Jippua roolihahmoksi.

    VastaaPoista
  2. Putouksen Leena Hefner o.s. Herppeenluoman "Tahdon Sinut" taisi piipahtaa jopa Anttilan latauslistan ykkösenä. En tiedä riittääkö listasijaan, sillä biisi ei ole enää edes TOP 10:ssä.

    VastaaPoista