tiistai 14. helmikuuta 2012

Guetta onkin radio-dj


Radiolistalla tapahtuu koko ajan, ykköset vaihtuvat ja uutuuksia lykkää. Top 20 -hiteiksi etenivät tällä viikolla Elokuun Soutaa huopaa (22–9), Poets of the Fallin Cradled in Love (31–10), Michel Telón Ai se eu te pego (32–16), odotetusti kovimpana nousijana Madonnan Give Me All Your Luvin’ (62–17) ja Lana Del Reyn Born to Die (29–19). Tuo Telón eurohitti on jo Suomen Spotifyn kolmanneksi soitetuin.

Top 100:n korkein uutuus herättää siinä suhteessa kiinnostusta, että Viikate ei ole koskaan netonnut Top 20 -sijoituksia, mutta nyt Sysiässä näyttäytyy 34:ntenä. Jo viime vuonna singlelistalla pistäytyneet Adam Lambertin Better than I Know Myself ja Pariisin kevään Saari ovat lopultakin Top 40 -radiohittejä – sen sijaan Robinin Frontside Ollie valahti jo sijalle 55 käytyään vain 38:ntena.

Uutena ykkösenä juhlii Herra Ylpön Mustat hevoset, ja yksi sen syrjäyttäjäehdokkaista on neljänneksi noussut David Guetta ft Sian Titanium. Guettahan on dominoinut singlelistaa peräti kymmenellä Top 10 -merkinnällään, mutta ilman yhtään paalupaikkaa – aika yllättävältä tuntuisi, jos eka sellainen tulisikin radiosoitosta. Jopa Nova ja Aalto suosivat Titaniumia.

2 kommenttia:

 1. Koska Nova ei ole päivittänyt radiolistaa sivuillansa ja radiossa hypättiin yli sijoituksia mainitsematta Top 20 kokonaisuudessaan, niin voisitko kertoa mitkä kappaleet olivat sijoilla 12-14 sekä sijalla 20? Samuli Edelmannin Tähtipölyä ja Stina Girsin Anna mun mennä ovat ainakin jollain noilla sijoituksilla Juha Tapion (#11) ja Suvi Teräsniskan välissä (#15), mutta mitkä ovat nuo kaksi puuttuuvaa Top 20-kappaletta ja millä sijoituksilla? Jos pitäisi arvata niin sanoisin Laura Närhen Hetken tie on kevyt ja Rihannan We Found Love

  VastaaPoista
 2. 12 tähtipölyä
  13 hetken tie on kevyt
  14 anna mun mennä
  20 we found love

  VastaaPoista