tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ladyn lyhyt loma

Viime viikko oli ensimmäinen sellainen sitten vuoden 2008, että Music Control -radiolistan Top 40:ssä ei ollut yhtään Lady Gagan kappaletta. Lienee vain työtapaturma, sillä tänään Alejandro ampaisi 76. sijalta 11:nneksi. Muita voimanousijoita ovat Pariisin kevään Tämän kylän poikii (36–16) ja Happoradion Ihmisenpyörä (40–18). Tulokkaina 24:nneksi ja 34:nneksi ilmestyivät Teleksin Kotimatkalla ja Stromaen Alors on Danse.

Ensi viikolla julkaisen puolivuotiskatsauksen radio- ja singlelistoista. Sinkkulaskelma perustuu listasijoihin, mutta albumeista ei kannata sellaista tehdä alati kasvavien suhdannevaihteluiden takia. Aikeissa on kyllä laskea kuukausikohtaiset kertoimet edellisvuotisten lukemien perusteella, mutta taidan käyttää niitä vain hittivuosilistan albumimyyntipisteytyksessä. En halua uutta Anna/Lauri-debattia.

2 kommenttia:

  1. Taitaa olla "Tämän kylän poikii" Pariisin kevään suurin hitti, tähän mennessä. Edelliset sinkut ei ihan noin korkeella tainnut nousta, tuskin edes TOP-20?

    VastaaPoista
  2. Lady gagga voi rauhassa julkaista mitenkä huonon biisin tahansa ja radiot ottavat sen soittoon. Varmaan tietokonesoftat jäätyneet koska ei alehandro kerenny kiertää tarpeeksi montaa kertaa taajuuksilta.

    VastaaPoista