keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Ketjuradiossa ei kuiskailla

Music Control -radiolistan kiinnostavin nousija (23–16) lienee Keanen Stop for a Minute. Brittitrion tuore minialbumi Night Train ja sitä edeltänyt Perfect Symmetry floppasivat Suomessa ja tuo single jäi kotimaassaan vain sijalle 40, mutta se soi nyt sangen taajaan Yle X:llä, NRJ:llä ja The Voicella. Kärjessä jatkaa yhä Adam Lambertin Whataya Want from Me.

Singlelistalle ryöpsähtäneitä euroviisuedustajia ei ole radio-Top 100:ssa yhtään. Siis yhtään koko Top 100:ssa. Kaksi karsiutunutta sentään, ruotsalaisen Salem al Fakirin Keep on Walking 41:ntenä ja Antti Kleemolan Sun puolella 70:ntenä. Tosin esimerkiksi Kuunkuiskaajat taitaa edustaa väärää levy-yhtiötä (Magnum) edes päästäkseen mukaan.

Discopressin kokoamalla pikkupaikallisradioiden Radio Top 20 -listalla Työlki ellää on mukana 16. viikkoa. Tuo aikoinaan aika merkittäväkin osa 50 hittiä -listan pisteytyspaneelia elää toisessa maailmassa kuin Music Controlin pisterohmut – tilastojen 20 parhaan joukossa on vain kolme yhteistä kappaletta: En haluu kuolla tänä yönä, Rakkauslaulu ja Jos sä tahdot niin. Paikallisradiolistaa johtava Veetin Miehet ei itke puuttuu kokonaan Music Controlin Top 100:sta.

1 kommentti:

  1. Vaikka en ole yleensä salaliittoteorioiden kannalla, niin pakko myöntää että korruptiolta haisee Suomenkin radioasemien soittolistat.

    VastaaPoista