keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Tyyntä mörköjen edellä

Mennyt julkaisuviikko oli ajankohtaan nähden hiljainen, minkä seurauksena Top 40:ssä on kahdeksan nousijaa ja neljä re-entryä. Uutuuksia saatiin vain viisi, joista yksi ensikertalainen (metalliryhmä Grendel 19:ntenä). Anna Abreun kunniakas yritys kukistaa AC/DC epäonnistui, ja viikkomyynti oli hiukan pienempi kuin se, jolla Juha Tapio jäi muutama viikko sitten Metallican taakse. Ensi kerralla kärkipäähän onkin sitten tyrkyllä kaikenlaista Loirista Lordiin...

Leevi and the Leavings lykkäsi listalle jo kuudennen kokoelmansa – niiden lisäksi viime vuonna ostettiin innokkaasti tribuuttialbumia. Jollei viiden cd:n paketti Matkamuistoja – kaikki singlet 1978–2003 kohenna 15. sijaansa, se on eka Top 10:n ulkopuolelle jäänyt Leevi-julkaisu sitten vuoden 1992 – kas – kokoelman, joka kantoi nimeä Menestyksen salaisuus.

Koska latauslistaa ei ole vielä julkistettu, en tiedä suuriko osa Apulannan sinkkuykkösen myynnistä oli fyysistä – luultavasti suuri. Siitäkin huolimatta, että Vauriot julkaistiin cd:n sijasta vain vinyylisinglenä. Radiolistalla biisi ei ole vielä ehtinyt 76. sijaa korkeammalle, vaikka Paha ihminen teki sille jo pari viikkoa sitten tilaa romahtamalla näyttävästi ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti