tiistai 11. marraskuuta 2014

Elämään kyllästynyt?

Tämänpäiväisen radiolistan ainoa Top 20 -uutuus on Stigin Roy Orbison, joka harppasi 47–16. Viime vuonnahan Stig nettosi kaksi Top 10 -hittiä, Viheltelen ja Niks ja naks. Korkein uutuus on 29:ntenä debytoiva Elastisen Peggy. 40 soitetuimman seasta ei löydy tämän syksyn Vain elämää -tarjontaa kuin kahden Elan biisin verran, mutta vuoden takainen Anna Abreun Kylmästä lämpimään elpyi taas 37:nneksi.

Albumien julkaisun myötä loputkin VE-esitykset vapautuivat suoratoistoon, ja valtaosa niistä ryöpsähti Spotifyn sadan kuunnelluimman listalle. Elastisen kaikki kuusi tulkintaa mahtuvat tänään 24 parhaan joukkoon – Oo siellä jossain mun eteni peräti kolmanneksi. Vähäisin edustus sadan joukossa on Vesa-Matti Loirilla, eli kyllä show’ta näkyy kotikatsomoissa seuratun ihan korvat auki.

Haloo Helsingin tuorein singlevalinta Vihaan kyllästynyt on radiolistalla viidettä viikkoa, mutta edelleen Beibi-edeltäjän alapuolella (sijat 9 ja 11). Single- ja lataustilastoista kappale katosi pian ensitutustelun jälkeen, mikä ei ole kovin tyypillistä HH-sinkulle. Ehkä kansaa ja jopa musiikkipäälliköitä häiritsee ihan tosissaan se, kuinka paljon alkumelodia myötäilee Juice-klassikkoa Kaksoiselämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti