tiistai 1. lokakuuta 2013

Sama rakkaus, ihan sama


Timantit on ikuisia syrjäytti desimaalien erolla Junat ja naiset radiosoittotilaston kärjestä, mikä vain vankisti Cheekin ennestäänkin suvereenia listadominanssia. Mies on yhtä aikaa radio-, albumi-, midprice-, lataus- ja ns. singlelistan ykkösenä. Ainoa kauneusvirhe on musiikki-dvd-osasto; miksihän Cheekin ainoa dvd-julkaisu puuttuu sieltä, vaikka se on vasta neljä vuotta vanha?

Latausten ja Spotify-soittojen multiedustus ei kuitenkaan toteudu radiolistalla, vaan Timantit on ikuisia on ainoa Cheek-veisu koko Top 100:ssa. Sen jälkipuoliskossa piisaisi kyllä tilaa aiemmillekin levytyksille – sieltä löytyy muun muassa neljä Chisun kappaletta sijoilta 55, 65, 77 ja 94.

Vuoden tähän asti isoimpia lataus- ja suoratoistohittejä verratessa kärkikymppiin mahtuu kaksi Macklemore & Ryan Lewisin biisiä, Thrift Shop ja Can’t Hold Us. Niiden seuraaja Same Love on homoliittoteemoinen melkoinen tyylinmuutos, mutta otettiin maailmalla hyvin vastaan – Australiassa on myyty jo neloisplatinaa. Suomalaiset Same Love näyttää silti jättäneen kylmäksi. Spotify osoittaa sille 79. sijaa, ja radiolistalla romahdettiin lopullisen näköisesti 41–82.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti