tiistai 15. toukokuuta 2012

Aikuiseen kotiin

Viime vuosina on perinteeksi muodostunut Suomen euroviisuedustajan hurja loikka radiolistan kärkikymppiin kisan alla. Vaikea on uskoa Pernillan jatkavan tätä traditiota, ja taitaa tämäkin asetelma sataa Ruotsin laariin. Singlelistalla jo pitkään juhlinut Loreenin Euphoria loikkasi tänään radiosoitossa 14. sijalta viidenneksi. NRJ veivasi sitä 43 kertaa seitsemässä päivässä.

Muusta draamasta – kaksi Top 20 -äkkinousua ja -pudotusta – vastaavat kotimaiset äänitallenteet. Jukka Pojan Älä tyri nyt rojahti 5–21 ja Samuli Edelmannin Tähtipölyä 9–33. Tilalle tunkivat Chisun Kolmas pyörä (42–9) ja Jesse Kaikurannan Vie mut kotiin (29–6). Kaikurannan on kalkuloitu vetoavan aikuisiin korviin, sillä ahkerin soittaja on Iskelmä, ja nuorisoradioista vain The Voice soi herralle yhden armeliaan pyöräytyksen.

3 kommenttia:

  1. Hyvä että viimein Radiosoitossakin alkaa tapahtua Loreenin osalta. Ehkäpä viisuvoiton jälkeen ykkössija myös Radiosoitossa...

    VastaaPoista
  2. Jokos neljä ruusua on ottanut uudella singlellään nousua radiolistalla? Mitkä yhtyeen kappaleet ovat Radiolistan Top-20 kynnyksen ylittäneet?

    VastaaPoista
  3. Ruusut sijalla 52, huomenna jollain muulla. Niitä Top 20 -hittejä on enemmän kuin tähän kannattaa naputella.

    VastaaPoista