torstai 8. maaliskuuta 2012

Räppääjät ilman Ristoa

Sekä soolona että bändissä Top 10 -albumin tehneiden vokalistien eliitti kasvoi kahdella, kun GG Caravanin esikoinen debytoi kolmantena. Ryhmässähän vaikuttavat parhaimmillaan kahdeksantena ja kakkosena itsekseen käyneet Redrama ja Paleface. Tommy Lindgrenillä on pari ykkössijaakin, mutta Don Johnson Big Bandin keulakuvana. Vaikka nuo kolme ja 16:nneksi yksinään noussut Brandon kaikki esiintyvät On se hienoo -singlellä, kukin heistä pääsee sen lisäksi ääneen vain yhdellä albumiraidalla.

Joka toinen alkuvuosi on hyväksi havaittu levynjulkaisurytmi monille suomirocksuosikeille, ja niin on myös Risto Räppääjä -elokuville. Niistä ensimmäisen soundtrack ylsi neljä vuotta sitten 13:nneksi ja seuraavan toissavuonna 15:nneksi. Tämänkertainen Risto Räppääjä ja viileä Venla eteni kolmannella viikollaan kumpaakin paremmaksi sijalle 12. Oudosti jatkaa nousuaan myös menneen talven lumi nimeltä Putous 3, nyt jo kahdeksantena.

Jo kauan ennen Usko Eevertti Luttisen huttuviihdettä ovat suomalaisia ”riemastuttaneet” sananmuunnoksillaan muun muassa Pedro Hietanen ja Pirkka-Pekka Petelius. Radiosketseistä koostettuja Serpien kylässä -äänitteitä on nähty listalla ennestään neljä, ja nyt Top 50:n pohjasijoille saatiin kerralla kolme lisää. Eka osa nousi jopa seitsemänneksi syksyllä 2004.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti