tiistai 1. maaliskuuta 2011

Reput viehätyskoulusta

Roxetten paluualbumi Charm School otettiin Ruotsin kakkossijan lisäksi yllättävän hyvin vastaan Sveitsissä ja Saksassa, joissa se ylsi kärkeen asti. Suomalaiset ovat katsoneet tarvitsevansa moista koulutusta vain sijan 29 edestä, mutta tällä viikolla She’s Got Nothing On (but the Radio)sta tuli Radio Novan vankalla tuella duon viidestoista Top 20 -radiohitti. Edellisestä ehti kulua liki kahdeksan vuotta.

Britney Spearsin Hold It Against Me teki näyttävän debyytin 14:nneksi, mutta siinä oli paljon uutuushehkutusta – notkahduksen jälkeen kesti kuusi viikkoa, että Top 10 -kynnys ylittyi (11–6). Samalla avauksella mukaan nousi Sunrise Avenuen Hollywood Hills (12–9). Kotimaisia myynti-loppui-mutta-radioon-kelpaa-bändejä riittää muutenkin, sillä Lovexin Slave for the Glory loikkasi 30. sijalta 12:nneksi.

Bruno Marsin Grenade tipautti Duran Duranin paalupaikalta vuoden korkeimmilla soittopisteillä. Se on eka ulkomainen radioykkönen lähes viiteen kuukauteen – edellisen kerran asialla oli Volbeat, joka sattumoisin on myös toistaiseksi tuorein ei-suomalainen albumiykkönen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti