maanantai 14. maaliskuuta 2011

Huh huh mikä yllätysykkönen!

Netissä on viime aikoina ansaitusti viritelty Älä klikkaa roskaotsikoita -tyyppisiä kampanjoita. Tämänpäiväisistä huuhaa-täkyistä kenties härskein ei alkanut sanoilla huh huh tai oho: STT:n ansiosta useille sivustoille levisi ”Children of Bodom singahti kolmanneksi brittilistalla”. Oikeakin informaatio olisi taatusti ollut tietotoimistomme saatavilla – se, että Relentless Reckless Forever debytoi Britannian virallisen albumitilaston sijalla 71.

Minullakin on mahtipaljastus: Suomen ykkösenä komeilee Dropkick Murphys! Ylläpidän listaa, johon kelpaavat vain d-alkuiset artistit, ja jenkkipunkkarien Going Out in Style peittosi siinä muun muassa Dingon, Dannyn ja Bob Dylanin! Onpa aikoihin eletty! Kuinkahan Iso D kommentoi tapahtunutta? (Todellisuudessa murphyjen virallinen listanumero on 45.)

Children of Bodom on toki Suomessa matkalla kohti neljättä albumilistan paalupaikkaansa. Ensimmäisestä ykkössinglestä on jo 13 vuotta, ja niitä on kertynyt seitsemän. Was It Worth It ylsi toissaviikolla kuutoseksi ilman digimyyntiä, mutta tipahti pois saman tien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti