lauantai 19. marraskuuta 2022

Ydinvoimaa kannatetaan taas

Syksyn mittaan on radiolistan Top 20:ssä nähty paljon biisejä, jotka eivät yltäneet striimien Top 40:een eli pääsevät suureen hittiarkistoon radiosijoituksensa ansiosta. Tuoreimpana eilen 20:nneksi eteni saksalaisen Topicin ja ruotsalaisen A7S:n kolmas yhteishitti Kernkraft 400 (A Better Day). Kuten viimevuotinen Your Love (9 AM) tämäkin versioi vuoden 1999 saksalaista teknoa.

Zombie Nationin Kernkraft 400 nousi kotimaassaan aikoinaan vain sijalle 22 eikä menestynyt Suomessa, mutta oli iso suosikki muualla Euroopassa, muun muassa brittilistan kakkonen. Yllättävää, että sen tylystä sointimaailmasta (joka kuulosti hengenheimolaiselta Mr. Oizon tuolloiselle Flat Beat -hitille) on Topicille pälkähtänyt päähän loihtia ja A7S:n laulaa noinkin vetoava nykyveisu.

Osui silmään, että Top 20:ssä on Kernkraftin lisäksi myös kolme muuta ulkomaista hittiä, joiden nimissä käytetään sulkeita. 17:nneksi nousi Lizzon 2 Be Loved (Am I Ready), 11:nneksi Lil Nas X:n Star Walkin’ (League of Legends Worlds Anthem) ja ykköseksi David Guettan ja Bebe Rexhan I’m Good (Blue). Kotimaisia sulkubiisejä ei ole Top 100:ssa ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti