torstai 10. marraskuuta 2022

Vaikea vastustaa

Viime perjantaina julkaistun Gettomasa-albumin Vastustamaton kaikki 11 raitaa mahtuivat vielä kuudentena päivänäkin Spotifyn 40 striimatuimman joukkoon ja kolme niistä kärkiviisikkoon. Yksitoista on albumiannoksena paljon verrattuna miehen kahden edellisen levyn kahdeksaan ja seitsemään kappaleeseen. Ensi sunnuntain ykkössija näyttää selviöltä.

Edeltäjä Kalamies (2020) jäi kakkoseksi ja häipyi (toistaiseksi) Top 50:stä 75 viikon jälkeen. Sen sijaan toukokuussa 2019 ilmestynyt Diplomaatti oli kärjessä kaksi viikkoa, eikä sillä ole edes aikomusta poistua minnekään. 180 listaviikon aikana on alimmillaan käyty sijalla 30, ja tästä pohjakosketuksesta on aikaa yli vuosi. Finnishcharts.comin Best of all time -listan ykkössija on karttunut ylivoimaiseksi. Sen biiseistä kaikki paitsi yksi ovat striimanneet vähintään platinarajan, neljä miljoonaa.

Tuore hittiryöpsähdys nostaa Gettomasan Top 40 -hittien määrän lähelle neljääkymmentä, vierailut mukaan lukien. Mutta Top 100 -radiolistalla ei edelleenkään ole käyty kuin kahdesti, ja visiiteistä onnistuneempi (Muijii Stadis) tuotti 63. sijan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti