perjantai 7. lokakuuta 2022

Ei sen enempää

Vuosi sitten ilmestyneen 1000 listan kirjan kaikki listat olivat Top 12 -mittaisia, ja sellaiset tehtiin myös kaikista Vain elämää -kausista hittipisteytysten pohjalta. Syksyn 2021 tuotantokauden tilanne oli tuolloin vielä kesken, mutta sen selvästi menestyneimmäksi esitykseksi osoittautui vahvoine radiosoittoineen Abreun, Evelinan ja Nelli Matulan Levoton tyttö.

Kaikilta muilta kausilta saatiin pistevertailulla vaivatta kokoon Top 12 paitsi surullisenkuuluisasta toisesta Espanjan-sessiosta keväällä 2018. Vain viisi esitystä keräsi minkäänlaisia pisteitä (silloin oli vielä latauslista), ja loput sijat piti poimia Spotifyn Top 200 -viikkolistan sijoituksista. Parhaiten striimasivat Arttu Wiskarin Tahdon olla sulle hellä (#25) ja Kasmirin Nelkytviis (#29) ensimmäiseltä Dannyn päivältä.

Koska hitit tuppaavat muutenkin valikoitumaan alkupään jaksoista, tämänsyksyinen saldo ei näytä hyvältä. Kolmen viikon aikana ei ole saatu yhtään Top 40 -viikkosijaa. Parhaaseen päivämerkintään 34 on yltänyt Erika Vikmanin Ihmisen ikävä toisen luo. Näyttää siltä, että jatkossa pistekynnyksen ylittämiseen tarvitaan jotain todella kohauttavaa. Radioreaktioita ei ole havaittu, mutta nehän tulevatkin hitaammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti