lauantai 18. kesäkuuta 2022

Servo vastaan Kake

JVG:n hittikaksikosta Amatimies veti selvän kaulan striimeissä, mutta tilanne keikahti eilen radiolistalla. Iskelmä-radio alkoi jo tuoreeltaan suosia Viikonloppua, ja kun Suomipop otti sen tehosoittoon, se loikkasi Radio Monitorin listalla 16:nneksi. Amatimies on sijalla 30. Viikonloppu samplaa Martti Servon samannimistä kappaletta, ja nyt voi kenties sanoa Servon saaneen uransa ensimmäisen Top 20 -radiohitin.

Radiolistan tärkein kiinnostuksen kohde tähän aikaan vuodesta on se, koska pääsemme viimevuotisista hiteistä eroon ja 2021-hittilistan julkistukseen. Kuvio hidastuu vuosi vuodelta radiolistan hidastumisen takia. Nytkin Top 11:ssä on viisi reippaasti viimevuotista suoratoistohittiä. Kaksi olen jo sovinnolla siirtänyt 2022-osastoon heikon striimiprofiilin takia: Lost Frequenciesin Where Are You Now ja Elton Johnin & Dua Lipan Cold Heart.

Kolmen biisin 2021-statuksesta pidän (toistaiseksi) kiinni – ne ovat Vesalan Pahanilmanlinnut, striimien kymmenes viikolla 40/2021, Viivin Hyväuskoinen, striimien kakkonen viikolla 45/2021 ja Portion Boysin Kyläbaari, jonka striimihuippu oli jo viime vuoden maaliskuussa! Tämän trion radiorotaatio siis viivästyttää hittivuosilistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti