perjantai 22. helmikuuta 2019

Ikuinen ykkönen

JVG:n single Ikuinen vappu ei saanut mediassa kovin innostunutta vastaanottoa, mutta striimaajat ovat toista mieltä. Sitä kuunneltiin Spotifyssa ilmestymispäivänään yli 140.000 kertaa. Robin Packalenin paluubiisi ylsi suunnilleen samoihin lukuihin, mutta se valahti jo seuraavana päivänä alle sadantuhannen, kun taas Ikuinen vappu pysyi kuusinumeroisissa yhdeksän päivää peräkkäin.

Suoratoisto on huomioitu virallisina viikkolistauksina nyt seitsemän vuoden ajan, ja JVG:lle on kertynyt sinä aikana kymmenen ykköstä yksin tai pääartistina. Sen lisäksi duo on vieraillut kolmella kärkihitillä, eli näillä: Me ollaan ne (Cheek), Texas (Haloo Helsinki!) ja Roska silmäs (Tippa).

Radiolistalla Ikuinen vappu ei vielä yllä sijaa 59 ylemmäs. JVG:llähän on oma PME-yhtiö, ja Radio Monitor merkkaa sen julkaisut välillä omalla, välillä jakelija Warnerin nimellä. Ikävä sekavuus sen kannalta, että kolmen ison yhtiön soitto-osuusvertailussa Warner on viime aikoina vedellyt ennätysmäisiä numeroita, jopa lähes 45 prosentin osuuksia. Tämä on ollut pois Sonylta, joka räpiköi 15–20 prosentin välillä. Universal pysyttelee vakaasti ”normaalissa” 30 prosentin piirakkapalassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti