torstai 24. toukokuuta 2018

Ihmisiä ihmisille

Viikko sitten Haloo Helsinki! julkaisi lievästi tyylikokeellisen digitaalisen ”ep:n”, jossa tutun Texas-hitin ympärillä oli neljä ennenkuulumatonta biisiä. Suositusta kokoonpanosta kun on kyse, kappaleiden vastaanottoa on pitänyt seurata Spotifyn päivälistoilta. Kuinka pian jyvät erottuvat akanoista?

Ekana päivänä aloitusraita Farssi nousi korkeimmalle, mutta lähti heti selvästi alaspäin: 51–54–85–91–113–127. Päätösraita Ei suomalaiset tanssi puolestaan on soinut tasaisimmin: 56–45–53–58–52–54. Toisena kuultava lyhyt väliosio Jukebox-skit katosi debyyttisijaltaan 106 heti ulos Top 200:sta. Tämä havainnollistaa jälleen, kuinka mikroskooppisen vähäistä on tällaisten äänitteiden kuuliainen alusta-loppuun-kuuntelu.

Siksi kaavailluksi ja kaivatuksi uudeksi HH-hitiksi eteni kantrihenkinen Kaksi ihmistä: 54–9–6–5–4–3. Alkureaktioiden perusteella radiotkin haluavat tarttua samaan täkyyn, ja rotaatioputkeen on tulossa jatkoa. Sen sijaan Youtubessa bändin Vevo-kanavalla eniten yleisöä on saanut Ei suomalaiset tanssi, jolle taas biisit.info ei ole rekisteröinyt radiosoittoa ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti