sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Jeesus ykkösenä

Vaikea kuvitella huonommin tunnettua artistia, joka on saanut Suomen albumilistalta kolme peräkkäistä ykkössijaa kahden vuoden välein. Tuoreimman paalun Eevil Stöölle toi tänään Iso vauva Jeesus, joka piti takanaan niin ikään ykkösenä aikoinaan käyneen Maj Karman paluulevyn. Maj’n nosti 13 vuotta sitten ensi kertaa kärkiviisikkoon Metallisydän, nyt hopeamitalin tienasi Peltisydän.

Kotimainen Slap Betty! (#13) debytoi kuusi porrasta ylempänä kuin ensivisiitillään. Anti eteni toisella viikollaan 11:nneksi, mikä on yllättävää kyllä Rihannan uran kolmanneksi paras sijoitus. Myös Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen kohensi asemiaan (41–35). Kauko Röyhkällä on tietysti nipuittain monenlaisia merkintöjä (paitsi ykkösiä), mutta yli 20-vuotias Hypnomen tilastoitui vasta toisen kerran urallaan. Eija Kantola (#46) palasi coverlevyineen mukaan 16 vuoden tauolta.

Sannin Että mitähän vittua ei sittenkään ehtinyt ns. singlelistalle. Tilanteeseen sopiva biisinnimi! No, hänen viimevuotisen Pojat-singlensä vieras Tippa-T sai täten huomion viikon korkeimpana debyyttinä (Ei Tippa tapa #3). One Directionista omilleen häipyneen Zaynin sooloesikoinen Pillowtalk nousi 14–6 ja on radiolistan korkein uutuus 26:ntena, mutta latauslistalla romahti kärjestä jaetulle 30. sijalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti