perjantai 19. helmikuuta 2016

En lähtisi

Radiolistalla on alkuvuonna vallinnut jämähtänyt tunnelma, sillä kotimainen kärkinelikko (Tequila, Lähtisitkö, Eläköön, Valot pimeyksien reunoilla) on roikkunut mukana kukin vähintään 16 viikkoa. Huomio tuossa kiinnittyy Ville Gallen ja Sannin Vain elämää -coverin sinnikkyyteen. Sarjan poikimat (verrattain harvat) radiohitit tuppaavat jäämään lyhytikäisiksi – poikkeuksina ykköskauden Mitä tänne jää (Erin) ja kakkoskauden Kylmästä lämpimään (Anna Abreu).

Lähtisitköä eivät ole syösseet alamäkeen edes kummankaan osapuolen uudet hitit. JVG:n Paluu tulevaisuuteen nousi tänään 12:nneksi, ja Sannin Että mitähän vittua harppasi 59. sijalta kuudenneksi – siitä yhdestä sanasta huolimatta. Biisi on päässyt ääneen kahdeksalla kanavalla ja Paluu tulevaisuuteen vain viidellä, kun Lähtisitkö sai pisteitä kuudeltatoista.

Suoratoistossa pärjännyt Jonas Bluen Fast Car eteni 24–11 ja Zayn Malikin Pillowtalk 26–14. Voisi järkeillä, että Zaynin entiset bänditoverit raivasivat hänelle tietä – silloin kun hän oli vielä yhtyeen jäsen, One Direction menestyi Suomen radiolistalla vaisusti. Viimevuotiset 1D-sinkut Drag Me Down ja Perfect nettosivat kuitenkin sijat 5 ja 12, joiden ohittamiseen on nyt hyvä tähdätä.

1 kommentti:

  1. Osa radioista on ottanut soittoonsa Sannin biisistä sensuroidun version (joka löytyy promosinkun kakkosraitana http://www.fono.fi/Dokumentti.aspx?tekija=Kurkisuo+Sanni&ID=22e6db03-a9e3-498f-911e-ad406a09f189); näin on tehnyt ainakin Suomipop. Sensuroidussa versiossa vitusta tulikin veetu.

    Harmi, ettei Warnerilla ollut pokkaa julkaista vain sensuroimatonta versiota, jolloin olisi nähnyt kuinka moni kanava olisi kappaleen oikeasti ottanut soittoonsa.

    VastaaPoista