perjantai 11. joulukuuta 2015

Avaruudellinen viive


Radiolistan tunnelma on varovaisen odottava ennen parin seuraavan viikon joulumyllerrystä. Huomiota herättää yksi piikki: Ville Gallen ja Sannin Lähtisitkö loikkasi 24. sijalta neljänneksi. Top 20:n tulokkaat sijoilla 16–20 ovat kaikki kotimaisia, ennakoiduimpina Juha Tapion (Eläköön #16) ja Anna Puun (Kohta vapaita #18) tämänsyksyisten albumien kakkoslohkaisut.

Jonne Aaronin Ei tää rakkautta oo (#19) lohkesi sen sijaan edellissyksyiseltä levyltä, ja sijan 17 Lucas (Täydellisen epätäydellinen) ei ole albumia vielä julkaissutkaan. Kyseessä on 16-vuotias espoolaisheppu, joka mielenkiintoista kyllä on onnistunut nousemaan keski-ikäisradio Suomen soitetuimpien ykköseksi.

Mielenkiintoinen on myös sija 20, jota pitää Samuli Edelmannin kolmen vuoden takaisen joulualbumin raita Avaruus. Tuo Walking in the Air -suomennos kävi tuoreeltaan latauslistan yhdeksäntenä, mutta ei tuolloin vielä saanut radioasemia juurikaan reagoimaan. Jouluhiteistä sijoille 34 ja 35 ehtivät jo Katri Helenan Joulumaa ja Suvi Teräsniskan Top 10 -kokoelman päätöskappale Hei mummo. Katri Helenan uuden joululevyn kappaleet sen sijaan eivät ole väräyttäneet viisareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti