perjantai 16. lokakuuta 2015

Viidensadan villitys

J. Karjalaisen Stindebinde näyttää ainakin radiossa muodostuvan samanlaiseksi ilmiöksi kuin toissavuotinen paluuhitti Mennyt mies. Se debytoi Radio Monitorin mittauksissa kakkossijalla ja keräsi tietääkseni ensimmäistä kertaa tilaston historiassa yli 500 viikkosoittoa. Tasaisen tahdin taulukon mukaan se on lähtenyt käyntiin jollain suomalaistaajuudella uudestaan 16 minuuttia sen jälkeen kuin viimeksi lakkasi soimasta.

Apulannan ensisunnuntainen albumilistasijoitus on ainakin minulle arvoitus, mutta ilmapeli sujuu edelleen: Valot pimeyksien reunalla loikkasi radiolistalla 14. sijalta kolmanneksi eli yhtä korkealle kuin alkuvuotinen Sun kohdalla. Myös Antti Tuiskun Sata salamaa eteni kärkikymppiin, mihin yksikään hänen kolmen uusimman albuminsa raidoista ei kyennyt – tosin yksi noista kolmesta oli joululevy.

Charlie Puthin ja Meghan Trainorin Marvin Gaye (27–17) rekisteröityi lopulta meillä listahitiksi, ensimmäisenä tuonnimisenä. Moni tuntee Aki Sirkesalon biisin Marvin Gaye, mutta se oli Hikinen iltapäivä -singlen b-puoli. Stindebinden takana korkein Top 100 -uutuus 33:ntena on Robinin ja Kasmirin Milloin nään sut uudestaan. Latauslistallakin niiden keskinäinen järjestys säilyi (sijat 4 ja 8), mutta Spotify-kuunteluissa nuoretherrat pieksävät vanhan mennen tullen – Karjalainen ei mahdu ainakaan tänään edes 50:n joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti