sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Pelle Kolmekymmentä

Kätilöt ovat viime päivinä olleet myönteisesti esillä mediassa – ehkä tämä antoi myös Turmion kätilöille sen ratkaisevan potkun kohti ekaa albumilistan paalupaikkaa. Diskovibrator kuulostaa nimineen jatko-osalta toissavuotiselle Technodiktatorille, joka ylsi neljänneksi. Nyt tarkkaillaan alamäen nopeutta, sillä mikään tähänastinen kätilölevy ei ole pysynyt listalla neljää viikkoa kauemmin, ja neljä viikkoa olisi listaykköselle todella mitätön saldo.

Kahdeksantena debytoivat espoolaisrapparit Tuomio & Kone, joita ei ole listoilla näkynyt sen jälkeen, kun muodostivat kaksi kolmasosaa vuonna 2007 tilastoituneesta Reilukerho-kokoonpanosta. Pelle Miljoonan kolmaskymmenes (!) lista-albumi Kino Riviera nousi sopivasti 30:nneksi ja juuri sen alapuolelle 17-vuotias kanadalainen ensikertalainen Shawn Mendes. Sijalla 39 albumitilastoon palasi yli kymmenen vuoden tauolta New Order.

Kai siinä Vain elämää vaikuttaa, että Maija Vilkkumaa ja JVG eivät lähteneetkään laskuun vaisuhkoilta debyyttisijoiltaan – JVG on jopa edennyt kakkoseksi. Myös Antti Tuisku on nousussa, mutta Anssi Kelan keväiseltä albumilta lienee turha odottaa re-entryä. Hänen Kasarin lapsi -versionsa kylläkin debytoi latauslistan sijalla 17.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti