perjantai 23. lokakuuta 2015

Arvoituksellisia hissiliikkeitä


Singlelistan täyscheekiytymistä odotellessa raportoitakoon, että latauslistalla uuden Cheek-albumin yhdeksästä uudesta biisistä seitsemän debytoi sijoilla 3, 7, 9, 13, 14, 21 ja 25. Radiolista sen sijaan on liki yhtä posketon kuin ennenkin – kakkossingle Sillat jaksoi kiivetä vain 76:nneksi.

Radiosoiton näyttävin etenijä on tanskalainen laulaja/yhtye Lukas Graham. Kotimaassa on netottu jo nippu isoja hittejä vuodesta 2011 lähtien, mutta 7 Years -singlen jättiloikka meillä 88. sijalta 17:nneksi selittynee sitä kautta, että biisi löi Ruotsissakin läpi aina paalupaikalle asti. Toinen Top 20 -tulokas, Sigalan brittiykkönen Easy Love (#15), joko manipuloi tai jäljittelee Michael Jacksonin lauluosuutta biisissä ABC.

Airplay-kummallisuuksiin kuuluu se, että loppukesällä jo Top 100:sta pudonnut Arttu Wiskarin Kahvimaito porhalsi taas 12:nneksi – ei kai tällä ole vauvauutisen kanssa mitään tekemistä? Oudoksuttaa myös Chisun Ihanan romahtaminen sijalle 63, kun sille ei ole vielä minkäänlaista seuraajaa näkyvissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti