tiistai 25. helmikuuta 2014

Kunkuksi kunkun paikalle


Lehtitietojen mukaan näyttelijä Riku Nieminen julkaisee huhtikuussa albumin King-nimisen yhtyeen jäsenenä. Koska hänen sketsihahmonsa Munamies ylsi peräti ykköseksi, voinemme nytkin spekuloida jonkinlaisella listamenestyksellä. Ainakin jos unohdamme, että Munamiehen viimesyksyinen kolmas albumi floppasi ikävästi.

Miksikö moisella spekuloimme? Britanniassa nousi alkuvuonna 1985 kakkoseksi King-yhtye singlellään Love & Pride. Koska tuolloin Queen ja Prince olivat sangen tuttuja popsuosikkeja, alettiin odottaa kuninkaallisen perheen täydentymistä Princess-nimisellä artistilla. Ja kas, jo elokuussa Top 10:ssä komeili tuohon taiteilijanimeen turvautuva Desiree Heslop sinkulla Say I’m Your Number One. Kingin ja Princessin listaurat jäivät verrattain lyhyiksi, vaikka King-vokalisti Paul King oli myös jonkin sortin tv-kasvo.

Princess ehti käväistä myös Suomen listoilla, mutta King ei. Toki meillä ovat rekisteröityneet B.B. King, Ben E. King, Carole King, Diana King, Jonathan King ja lukuisat King-alkuiset yhtyeet, mutta se ehta perus-King puuttuu. Tervetuloa siis Riku ja kaverit, minkälaista ikinä musiikkinne sitten onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti