torstai 21. marraskuuta 2013

Tilaa tyttärelle

Vaikka One Direction sinänsä kunnioitettavasti tuipladebytoi latauslistan ykkösenä ja kakkosena, huomio kiinnittyy alemmas. Vain elämää -kakkoskauden (ensimmäisen) albumin raitoja voi vihdoin ladata, ja 30 parhaan joukkoon ehti niistä kuusi. Yksikään esitys ei ole siltä VE-artistilta, joka oli tilastossa ennestäänkin edustettuna, eli Juha Tapiolta.

Neljänneksi ampaisi Anna Abreun Kylmästä lämpimään, jonka alkuperäinenkin levytys (Jukka Poika) listautui vasta kolme viikkoa sitten. Ensi kertaa myyntihiteiksi rekisteröityivät Lautalla (#11, Jukka Poika, alk. Kolmas nainen) ja Siipeen jos sain (#15, Laura Närhi), jonka Pauli Hanhiniemi lauloi vuonna 2000 radiolistan sijalle 11. Hanhiniemen Siideripissis-versio (#14) on jo radiosoitossakin 33:ntena – seuraavaksi paras VE-viisu on vasta sijalla 68.

Ainoa ohjelman artisti, jota ei näy Top 30:ssä kierrätettynä tai kierrättäjänä, on Maarit. Hän ei ole ikinä aiemminkaan menestynyt singlemyynnissä, mutta nyt latauslistalle kohosi äidin sijasta tytär. Kaksi englanninkielistä albumia julkaisseen Jannan Sä et ole hullu otti komean harppauksen myös radiolistalla, 69. sijalta 19:nneksi. Se suomenkielinen pitkäsoitto tulee vasta keväällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti