tiistai 26. marraskuuta 2013

Soittoja satamäärin


Edellisen tekstin kommenteissa jo kävi ilmi, että Radio Monitorin kokoama Suomen radiosoittolista on nyt esillä Musiikkituottajien sivuilla (linkki vasemmalla). Listahan valmistuu tiistaisin, mutta ei ole vielä päivittynyt – jää nähtäväksi, tuleeko se vasta sunnuntaina muiden kanssa. Tilastolla on mittaa peräti sadan nimikkeen verran, kun Spotify-vetoinen ns. singlelista saa yhä tyytyä 20-osaiseen olomuotoon.

Eminemin ja Rihannan The Monster harppasi sijalle 9, E:n neljänneksi ja R:n 12:nneksi Top 10 -hitiksi. Heidän imussaan Lady Gaga osoittaa 10:ntenä, että radio uskoo yhä hänen ja Do What U Wantin vetovoimaan. Biisistä on muuten jo nykerretty lähes 50.000 merkin wikipedia-artikkeli, jossa on 118 lähdeviittausta! Sanotaan nyt vielä, että Gagalla noita Top 10 -radiohittejä on seitsemän ja partneri R. Kellyllä vain kaksi.

Vain elämää -osuus: Siideripissis ylitti Top 20 -kynnyksen ja Kylmästä lämpimään syyhki 40 sijaa 28:nneksi. Molemmat esitti alkujaan Jukka Poika, joka itse ei mahdu nyt millään esityksellään 50 soitetuimman joukkoon. Mutta mitä kummaa, Robin on ensi kertaa Top 40:ssä sitten Frontside Ollien, kun Erilaiset kiipesi sijalle 33. Albumilistallahan Boom kah osoittaa kovempaa staminaa kuin mitkään cheekjenniteräsniskat noustuaan taas kakkoseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti