keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Luotuja putoamaan


Juuri kun viime viikolla päivittelin syksyn kahden suurhitin (Junat ja naiset ja Timantit on ikuisia) radiolistadominanssia, kumpikin kadotti kerralla yli puolet pisteistään – tai listakielellä impressioistaan. Kärkeen syntyi suoranainen tyhjiö, ennätysmäisen korkeat johtopisteet vaihtuivat muutamassa viikossa ennätysmäisen mataliin. Tästä voi ennustaa, että sijoitukset vaihtuvat railakkaasti viikonkin päästä.

Yhdeksänneltä sijalta kärkeen kiilasi Sunrise Avenuen Lifesaver, vaikka sen pisteparannus oli alle kymmenen prosenttia. Bändillä on runsaasti hyviä radiosijoituksia, mutta paalupaikalle se palasi yli kuuden vuoden tauolta. Unholy Ground -albumi on uuvahtanut jo toisella viikollaan 22:nneksi. Todennäköinen seuraava ykkönen on Cheekin ja Samuli Edelmannin Parempi mies (13–4). Se on jopa kelvannut joillekin nuorisotaajuuksille, vaikka toinen esittäjistä on syntynyt (kääk!) 1960-luvulla.

Syksyn sävelen voitto ei ainakaan vielä sanottavammin vauhdita Suvi Teräsniskan biisiä Täydellinen elämä, joka sijaitsee 23:ntena käytyään hiljattain Top 20:ssä. Samassa tapahtumassa kisaillut Stigin Niks ja naks eteni jo seitsemänneksi. Top 40:n perää pitää erikoinen nimisattuma, biisit Kipua ja Nautintoo esittäjinään Mikael Gabriel ja Nopsajalka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti