keskiviikko 21. elokuuta 2013

Poskettomuuden menetys

Nyt heiluu luuta radiorotaatiossa! Vinhaa kyytiä saivat muun muassa 12–43 romahtanut Tuomas Kauhasen Enkeli sekä vielä viime viikolla 23:ntena näkynyt Anssi Kelan Miten sydämet toimii, joka katosi Top 100:sta kokonaan. Onneksi tilalle oli tarjolla isojakin tapauksia: Jenni Vartiaisen Junat ja naiset debytoi seitsemäntenä. Reippaimmin eli 37 kertaa sitä ehti luukuttaa Iskelmä-radio.

Tapaus on toki myös Cheekin Timantit on ikuisia, murskasihan se Jossu-edeltäjänsä ennätyksen viikoittaisissa Spotify-kuunteluissa (444.063). Radiodebyytti yhdeksäntenä on silti joltinenkin yllätys, sillä se on Cheekin uran ensimmäinen Top 10 -merkintä radiolistalla. 17:ntenä vielä debytoi Lauri Tähkän Saat syttymään, joka sai 63 prosenttia pisteistään Iskelmältä. Cheekin innokkain kannattaja on Suomipop.

Maltillisemmilla loikilla Top 20 -kynnyksen ylittivät Tähkän takana Teleksin Lainaksi ystäviltäni, Robin Thicken Blurred Lines ja taannoin jo floppina pitämäni Volbeatin Lola Montez. Uutuuksia riittää myös sijoille 28 (Lady Gagan Applause) ja 39 (Pariisin kevään Odotus). Ai niin, ykköseksi kiipesivät Cloudsillaan Redrama ja A.J. McLean. Redraman ainoa aiempi Top 20 -noteeraus oli vierailu Anna Abreun hitillä Worst Part Is Over.

1 kommentti:

  1. Onpas Jennin kappale ja uusi "imagokin" muuten todella törkeä Loreen kopiointi. Kappaleestakin tosiaan tulee mieleen naapurimaamme viisuvoittaja.

    VastaaPoista