maanantai 24. lokakuuta 2011

Maltti on valttia?

Jokseenkin kaikki tv:n suosituimmat formaattikilpailut ovat nyt käynnissä ja tarjoavat paljon ponnistuspintaa poppareiden tulla ja elvyttää hiipuva uransa. Tällä viikolla albumilistalle yrittävä Laura Voutilainen on myös mukana synergiassa, mutta ajoitus ei ihan natsaa: vaikka Idols-tuomaruus koreilee kivasti otsikoissa, tv-lähetyksiä on luvassa vasta vuoden vaihduttua.

Vahvin ruutunoste lienee Kaija Koolla, joka Kuorosodan lisäksi laulaa ensi lauantaina Syksyn sävelessä. Jos etukäteen olisi pitänyt arvioida, kenen kuoronjohtajista kannattaa nyt pelata kokoelmakortti, en kuitenkaan olisi päätynyt Kaijaan. Esimerkiksi Hanna Pakarisen olisi luullut tarraavan tähän oljenkorteen, etenkin kun hänellä on tapana voittaa kisat joihin osallistuu (Idols, viisukarsinnat).

Vielä suotuisammin tähdet olisivat järjestyneet Lordi-kokoelman suuntaan. Alamäestä huolimatta yhtyeen brändi on vielä vähän aikaa niin vahva, että sen hitit miten päin tahansa järjestettyinä muodostaisivat suht ehjän kokonaisuuden. Jos Lordi ei Metallica-tyyliin aio koskaan julkaista best ofia, niin hyvä – mutta jos sille odotellaan parempaa ajankohtaa, niin odotuksesta on tulossa pitkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti