tiistai 18. lokakuuta 2011

Kaunis + rietas = iskelmällinen

Ensi viikolla ilmestyvä Mylo Xyloto yrittää seurata kahta edeltäjäänsä Coldplayn kolmanneksi ykkösalbumiksi Suomessa, eikä ainakaan radiovastaanotto ole sille este: Paradise kipusi tänään Music Control -listan kuudenneksi, ja aiemmin Every Teardrop Is a Waterfall ehti käväistä kahdeksantena. Noiden edellisten ykköslevyjen kärkihitit Speed of Sound ja Viva la Vida ylsivät vain sijoille 14 ja 13.

Kaija Koon kokoelman nimiraita Kaunis, rietas, onnellinen nousee myös rohkaisevasti (35–14) siihen nähden, että viimevuotisen Vapaa-suurhitin seuraajasinkut hyytyivät lähtötelineisiinsä. Biisin pisteistä yli puolet tuli Iskelmä-radiosta (tämä vastauksena edellisen postaukseni kommentteihin). Sen sijaan yhtä aikaa Coldplayn kanssa ilmestyvä Lassi Valtosen esikoislevy ei vielä saa juurikaan tukea: Tuhkaa ja hiekkaa -lohkaisu on vasta sijalla 83.

2 kommenttia:

  1. Novan lauantaisessa Suomen Suosituimmat listassa väitettiin että Red Hot Chili Peppersin "The Adventures of Rain Dance Maggie" tippui yhdeksänneltä sijalta, jos oikein muistan, sijalle 79. Miten ihmeessä noin huima putoaminen, kun seuraava single "Monarchy of Roses" ei ole edes vielä löytänyt radiokanavien soittolistoille?

    Oliko muuten Christina Perri ja Lauri Tähkä seitsemäntenä ja kahdeksantena listalla, meni vähän ohi se osuus listasta.

    VastaaPoista
  2. Maggien pisteet putosivat suhteessa paljon enemmän kuin soittomäärät, joten todennäköisesti Nova lakkasi soittamasta sitä kokonaan. Joku muukin iso asema ehkä.

    Perri oli 7 ja Tähkä 8.

    VastaaPoista