tiistai 5. lokakuuta 2010

Haiseva yllätys

Music Controlin radiolistan ”tilastokelpoiseen” osaan eli 20 parhaan joukkoon nousi tänään Robbie Williamsin ja Gary Barlow’n yhdessä kirjoittama duetto Shame (26–18). Ex-bändikaverit ovat toki käyneet radiolistalla ylempänä sekä erikseen että Take Thatin riveissä, vaikka Take Thatin ainoa ykkönen Patience on Williamsin lähdön jälkeiseltä ajalta. Barlow’n paras soolonumero on 10 (Stronger, 1999), Williamsin plakkarissa komeilee 15 Top 10 -sijoitusta.

Britannian markkinoille voisi tuskin kuvitella korkeamman profiilin kimppalevyä, etenkin kun biisi on ihan hyvä ja herrat esittivät sen sangen inspiroituneesti sikäläisessä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Yllättäen kuitenkin Shame putosi tällä viikolla saarivaltakunnan radiosoittomittauksen kakkospaikalta kolmoseksi. Ohi meni meillä 20:nneksi noussut Katy Perryn Teenage Dream.

Mikä sitten jatkaa kärjessä? Yllätys tämäkin, Cee Lo Greenin F**k You. Tilannetta selittänee se, että haistatuksesta on tarjolla myös Forget You -niminen versio. Suomessa kappaletta eivät taida soittaa juuri muut kuin Yle X, koska listalukema on vaatimaton 57. Meillä viime vuonna hienosti pärjännyttä Lily Allenin Fuck Youta ei julkaistu Britanniassa sinkkuna.

1 kommentti:

  1. Shame on todella hyvä kappale. Jännää, miten ympyrä on sulkeutunut Take Thatin ja Robbien osalta. Robbie lähti aikanaan bändistä luomaan huiman menestyksekästä soolouraa ja nyt hän palaa suositumpaan yhtyeeseen kuin mistä lähti. On Take Thatin vuoro auttaa hänen soolouraansa.

    Robbien In and Out of Consciousness on muuten näin paperilla ensiluokkaisesti koottu kokoelma alkaen Shamesta päättyen Take Thatin Everything Changesiin, bändin ainoaan Robbien liidaamaan ykköshittiin.

    VastaaPoista