tiistai 19. tammikuuta 2010

Tasainen tappaja

Radio Novan uudenvuodenlupaus, että mitään biisiä ei soiteta kahdesti työpäivän aikana, on muuttanut Music Controlin listaa tasaisemman ja tasapuolisemman oloiseksi. Muutaman lounasravintolakuuntelun perusteella aseman soittolista ei kuitenkaan ole laajentunut, vaan uusien biisien tehorotaatio on korvattu ”parhailla klassikoilla”.

Suuntausta kuvaa hyvin HIMin Heartkillerin nousu uudeksi ykköseksi. Sen soittopisteistä 24,6% antoi Ylex, 24,4% NRJ, 22,7% Nova, 13,1% Radio Rock ja 12,7% The Voice. Se on bändin uran toinen ykkösradiohitti Wings of a Butterflyn rinnalla, mutta single/latauslistalta ehdittiin jo pudota ulos.

Uusia Top 20 -hittejä ovat Timbalandin Morning After Dark (31–18) ja singletilaston yläpäässä pitkään viihtynyt Keshan Tik Tok (28–15). Sinkkumenestyksestä ja markkinoiden hiljaisuudesta (ja siitä, että 22-vuotias Kesha on ilmetty jenkkikopio Kristiina Braskista) voisi järkeillä, että ensi viikolla ilmestyvä Animal-pitkäsoitto mahtuu laajennetulle albumilistallemme. Ponnistusapuahan tuli aiemmista vierailuista Flo Ridan ja Pitbullin hiteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti