torstai 16. huhtikuuta 2009

Ajatusten Tonava

Ilmeiseltä yhden hitin ihmeeltä vaikuttanut Katy Perry ei taida jäädä edes kahden hitin ihmeeksi. Kolmas One of the Boys -albumin lohkaisu Thinking of You on lähtenyt edeltäjiään tahmeammin liikkeelle, mutta paransi sijoitustaan tämän viikon Music Control -radiolistalla kymmenen askelmaa 15:nneksi.

I Kissed a Girl herätti huomiota nimellään, ja Hot n Cold hiukan askarrutti, koska sanoituksen perusteella sen n-lyhenne ei ole and vaan then. Thinking of You sen sijaan on – niin, yksi pophistorian yleisimmistä hitinnimistä. Vaikka emme huomioisi variaatioita kuten Whigfieldin Think of You tai Norah Jonesin Thinking About You.

Vuonna 1998 Suomenkin listoille nousivat Hansonin ja Chris Rean tuonnimiset esitykset, vuonna 2001 asialla oli ATC. Hiljattain albumitilastossamme käyneen Raphael Saadiqin entisen Tony! Toni! Toné! -yhtyeen viimeinen Top 40 -jenkkihitti oli Thinking of You (1997), ja 1973 sellaisen julkaisi duo Kenny Loggins & Jim Messina. (Logginsin saattaa joku muistaa Footloose-leffan nimikappaleesta.)

Parhaat Thinking of Yout ovat kuitenkin 1980-luvun puolivälistä. Sister Sledgen single näyttäytyi Britannian Top 20:ssä sekä 1984 että 1993, ja samalla tittelillä samoihin korkeuksiin ylsi ainoan kerran urallaan The Colourfield. Kyseessä oli Terry Hallin projekti, joka miehen aiempien bändien, The Specialsin ja Fun Boy Threen tavoin ehti julkaista kaksi albumia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti