keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Alea odotellessa

Vanhaltakin vuodelta tutut Radiohead ja CMX ovat lypsäneet vuoden ensimmäisille viikoille ominaisia helppoja listasijoja (Talvikuninkaan uusi painos tuotti re-entryn nelossijalla), mutta uusia listanäkyvyyden hakijoita ei ole vielä näkynyt niin paljon kuin parina aiempana vuonna. Pelottaako vuosi sitten listan mullistanut alennusmyynti? Kotimainen soul/gospelryhmä Dad's Hello tosin debytoi sijalla 22. Ennen joulua 15:nneksi yltänyt Katri Ylanderin kakkosalbumi petrasi tällä viikolla sijalle 13.

Widescreen Mode pitää yhä otteensa singlelistasta sijoilla 1 ja 11, mutta jos kannatus on oikeasti noin vakaa, miksi se ei näy albumimyynnissä? Until the End ei ole lähelläkään näinä päivinä sangen matalaa Top 40 -kynnystä. Voi tietysti teoretisoida, että bändin fanit suosivat latausostoksia, joita albumilista ei mittaa, mutta eipä se menekki hurjalta näytä iTunes Storessakaan.

1 kommentti:

  1. Olen itsekin ihmetellyt Widescreen Moden hurjaa sinkkumenekkiä. Mieleen tulee Martti Vainaa & Sallitut aineet.

    Tietääkö kukaan onko tänä vuonna levyalea ollenkaan samassa muodossa kuin vuosi sitten? Senhän olisi pitänyt alkaa jo viikko pari sitten. En ole törmännyt vielä koko kampanjaan.

    VastaaPoista