sunnuntai 25. kesäkuuta 2023

Köyhyys kumuloituu

Maaliskuussa kirjoitin täällä Diandran poikkeuksellisesta suosiosta Elämäni biisi -sarjassa ja aprikoin, minkähänmoinen porukka valmistelee hänen paluutaan äänitemenestyjäksi. Viimeisimmästä listahitistä Huitoo kun oli kulunut jo seitsemän vuotta ja uusimmasta albumista vielä pitempi aika.

Nyt Diandra sitten komeilee Spotify-päivälistan kuudentena, mutta ei ihan sellaisella strategialla kuin oletin. Artistilta, jonka Köyhä laulaa -singlellä hän vierailee, ei näet olisi kuvitellut enää löytyvän moisia elvytysvoimia. Aste on kyllä piipahdellut listalla, viimeksi toissavuonna, mutta edellinen Top 10 -merkintä Monaco on vuodelta 2017.

Elvytysvoimaa onkin saatu lisää muualta. Kertosäe poimittiin J&J:n samannimisestä biisistä, joka on vaivihkaa haalinut Spotifysta yhdeksän miljoonaa ja Youtubesta neljä miljoonaa toistoa. Duon toinen J, muun muassa Pikku kakkosesta tuttu Jaakko Loukkola, kuoli hiljattain. Köyhä laulaa julkaistiin jo 2012, mutta sen kuuntelut olivat kworb.netin mukaan huipussaan keväällä 2021.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti