keskiviikko 19. huhtikuuta 2023

Paljastamme sijan 139

Jokakeväinen spekulointi tulevan Vain elämää -kauden osallistujilla ei tällä kertaa ole ammentanut pelkästään Seiskan vuodoista, vaan saimme vahingossa tietoa itse pääkallonpaikalta, Nelosen webinaarista. Nyt on korkea aika kuitata edellisen kauden listasaldo. Striimimenestyksen kehnous kyettiin toteamaan tuoreeltaan, mutta radiotapahtumien aikataulu on aina arvaamaton.

Yksikään 13. kauden esitys ei saanut listapisteitä eikä yltänyt hittiarkistoon, johon edellytetään single/striimiviikkolistan Top 40 -sijoitusta tai radiolistan Top 20 -sijoitusta. Pientä radioyritystä oli joulunjälkeisessä tyhjiössä, jolloin Pete Parkkosen Pure mua käväisi 23:ntena ja putosi äkkiä. Muutama viikko myöhemmin Erika Vikmanin Ihmisen ikävä toisen luo nähtiin sijalla 37.

Ihan tyhjin käsin ei viime vuodesta silti poistuttu. Keväällähän pyöri ”konserttisarja” Vain elämää: unohtumaton ilta, jossa Robin esitti Juha Tapion radioykkösen Ohikiitävää (2005). Versio ylsi striimeissä 14:nneksi ja radiosoitossa 24:nneksi, mikä riittää hittivuosilistalla sijaan 139. (Joo listatilanne on yhä kesken, mutta kaikki tulevat muutokset tapahtuvat tuon sijan yläpuolella.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti