perjantai 21. huhtikuuta 2023

Meit ei oo kuin 6

Poikkeuksellisen suurten striimihittien vuosi jatkuu. Käärijän Cha cha cha ja Costin Maailman ympäri pysyttelivät Spotifyssa yli sadantuhannen päiväkuuntelun tahdissa paljon kauemmin kuin kukaan ennen, yli 20 kertaa, ja nyt Gettomasan Meit ei oo kulkee samaa tahtia. Torstaina kertyi 21. satatonninen, mutta putken katkeaminen oli sunnuntaina täpärällä: saldoksi rekisteröitiin silloin 100.003.

Gettomasalla on muitakin raportoitavia putkia. Jos jätetään vierailut ja albumi-invaasiot huomiotta, Meit ei oo on hänen kuudes peräkkäinen ykkössinglensä. Edelliset: Veli mä vannon 12/20, Hyvä me 1/22, 500 hevosta 4/22, Shamppanjadieetillä 6/22 ja Vastustamaton 11/22. Kaksi viimeksimainittua roikkuvat yhä 14 parhaan joukossa.

Alavirettä potevan tuontimusiikin esitaistelijaksi singlelistan 17:nneksi ilmaantui 22-vuotias amerikkalainen David Kushner, jonka Daylight-hittiä siivittää Tiktok-villitys "You look happier; what happened”. Suomalaiseen seuraan hän joutui myös lista-artistiarkiston aakkosjärjestyksessä: yläpuolella on peräkkäin 13 kotimaista nimeä, alapuolella kahdeksan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti