keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

Karkurikatras karttuu

Norjalaisen Auroran kuusi vuotta sitten julkaisema Runaway kiipeää nyt striimilistoilla eli on arvatenkin se kuuluisa Tiktok-hitti. Ajoitus täsmäsi hämmentävästi hänen suomalaisen kaimansa paluuseen. Yli neljä vuotta tilastoistamme kadoksissa ollut Aurora näyttää debytoivan viikkostriimien Top 20:ssä. Vettä kaivoon -singlellä vierailee Keko Salata, joka oli mukana jo hänen pikkuhitillään Sä hiffaat (2015).

Listahistoriastamme vuosien 2006 ja 2009 kohdalta löytyy kolmaskin Aurora, brittiläinen dance-duo. Ainoa muu kolmasti tilastoitunut esittäjänimi on Nicole, jota ovat kantaneet saksalainen euroviisuvoittaja, amerikkalainen r&b-laulaja ja teuvalainen neljä lista-albumia tehnyt metallibändi.

Norjan Aurora kerää kaimoja myös levytyksensä nimellä. Runawayn ovat tehneet meillä hitiksi Del Shannon, samaa biisiä versioinut The Sensational Alex Harvey Band, Eruption, Bon Jovi, Deee-lite, Janet Jackson, Iio ja Galantis. Hyvin on kelvannut myös variaatio Run Away MC Sar & The Real McCoyn ja Sunstroke Projectin esittämänä. Sekä tietenkin Runaway Boys ja Runaway Train.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti