tiistai 21. tammikuuta 2020

Ikuinen rakas

Joo JVG:n Ikuinen vappu oli poikkeushitti kerättyään menneenä vuonna huimat listapisteet, mutta poikkeukselle oli myös suotuisat olosuhteet. Jättipottiin näyttää olevan helpompi yltää nyt kuin pari vuotta sitten. Radiolistan hidastuminen ja harvainvallan kasvu on todettu moneen kertaan, mutta sama ilmiö on havaittavissa striimeissäkin.

Kun vuonna 2018 Striimatuimmat-listan ykkösenä kävi 21 hittiä, niin vuonna 2019 niitä kertyi vain 14. Ikuisen vapun 11 ykkösviikon lisäksi Tones and In Dance Monkey ja Behmin Hei rakas viettivät ykkösenä yhdeksän viikkoa. Vappu ja Rakas palasivat kärkeen kaksi kertaa, ja Rakas saattaa palata kolmannenkin kerran. Nimittäin jos Eminemin ja Juice Wrldin Godzilla syrjäyttää sen seuraavalla listalla, veikkaan tuon valtakauden jäävän lyhyeksi.

Behm on nyt myös radiolistan ykkösenä ja Radio Suomi alkoi soittaa Hei rakasta vasta tällä viikolla, joten biisin pistepotti kasvaa vielä paljon ja pitkään. Kasvaako vapputasolle? Ehkä ei, mutta Katri Helenan 50-vuotiaan Ei kauniimpaa -veisun asema isoimpana vuosilistan kakkoshittinä lienee ainakin uhattuna. Eikä se Dance Monkeyn saldokaan pieneksi jää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti