sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Maissinjyvällä jättiläisen kimppuun

Striimatuimmat-listan ykköseksi palannut Ava Maxin Sweet but Psycho on kasvamassa yhdeksi ei syksyn, vaan koko vuoden isoimmista hiteistä. Se komeilee radiolistankin kakkosena ja pyörii Loop-kanavalla noin sadan kerran viikkotahtia. Albanialaisjuurinen amerikkalainen Ava Max näyttää lyöneen läpi Ruotsissa ja levittäneen mainettaan sieltä niin, että harppasi toissapäivänä brittilistan 13:nneksi. Muun maailman tietämättömyydestä kertoo se, että Sweet but Psychon Youtube-videolla on vasta 12,5 miljoonaa katselua.

Muissa syksyn biiseissä ei tunnu olevan ainesta hittivuosilistan voittajakandidaateiksi, koska kaikkien striimikestävyys on osoittautunut vaillinaiseksi. Tosin erään ison radioyrittäjän tuoreehko tapa takertua ikuisesti muutamiin kappaleisiin on tehnyt ennakoinnin vaikeaksi. Pyhimyksen Jättiläisen paluu tehorotaatioon ei ollut hetkellinen Vain elämää -oikku, vaan se on tämänkin viikon radiolistan viitonen vietettyään välillä neljä kuukautta ulkona Top 100:sta.

Pyhimys kertoi Instagramissa, että Jättiläinen on virallisen listan tietokannan mukaan ”vuoden myydyin single”. Sillä on parhaat pisteet myös minun striimisijalukulaskennassani. Jos radiossakin menee noin hyvin, niin eikö vuosilistavoitto ala jo olla taputeltu? Ei sinnepäinkään. JVG:n striimikakkonen Popkorni on pärjännyt radiosoitossa koko vuoden ja roikkuu yhä yhdeksäntenä. Jättiläisellä piisaa kiivettävää vielä kuukausiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti