maanantai 17. syyskuuta 2018

Muut johtavat, ykkönen voittaa

Dynoron ja Gigi D’Agostinon In My Mind on johtanut Striimatuimmat-listaa ja singlelistaa jo viisi viikkoa ja saa paljolti kiittää saavutuksestaan laadintaviikonpäiviä. Valtakauden aikana peräti kuusi muuta biisiä on käynyt Spotifyn päivälistojen ykkösenä: Benjaminin Naarmuja, Gasellien Mitä mä Malagas?, Eminemin Lucky You, Jenni Vartiaisen Made in Heaven, Ellinooran Funeral Song ja Kanye Westin & Lil Pumpin I Love It.

Striimatuimmat-listan laadintaväli on torstai–keskiviikko, kun uudet biisit julkaistaan perjantaisin. Spotifyn oma viikkolista kootaan jaksolta perjantai–torstai, minkä seurauksena neljä noista kuudesta on päätynyt myös viikkoykköseksi: Naarmuja, Mitä mä Malagas?, Lucky You ja Made in Heaven. In My Mind on kuitenkin aina saanut seitsemässä päivässä kasaan sen verran enemmän striimejä kuin uutuudet kuudessa, että on pitänyt virallisen paalupaikan.

Tukalin oli viimeisin lista, jonka aikana In My Mind keräsi päiväsijat 4–3–2–3–4–4–2. Alkuun kärjessä ollut Lucky You hiipui viikon mittaan, minkä jälkeen valtikkaa pallottelivat Made in Heaven, Funeral Song ja I Love It. Viimeksimainittu oli vielä lauantainakin In My Mindin edellä, mutta tilanne näyttää taas kerran kääntyvän alkuviikolla tasaisesti jyräävän Dynoro/D’Agostino-kaksikon eduksi.

Mutta mutta: tokihan lauantain ylivoimaiseksi ykköseksi syyhkinyt Pyhimyksen Mulkut juhlii myös seuraavan Striimatuimmat-listan kärjessä? Ehkä, siinä ja siinä. Nykyinen ero (87.608 vastaan 61.892) ei saa kovinkaan paljon notkahtaa, vaikka Mulkut ehti perjantai-iltana Vain elämää -lähetyksen jälkeenkin haalia poikkeukselliset 17.012 kuuntelua. Ja tietenkin muistamme myös muut suoratoistopalvelut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti