sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Syömähammas kromia

Tuuttimörkö yllätti ehkä enemmän debytoituaan kolmosena kolme vuotta sitten kuin syyhkiessään tänään albumitilaston kärkeen. Kromihammas on kahdeksas yksisanainen ykkösalbumin nimi tänä vuonna. Agents & Vesa Haaja sai tyytyä samanmoisella (Blue) kolmossijaan. Agents on netonnut Topi Sorsakosken ja Jorma Kääriäisen kanssa useita paalupaikkoja, mutta Haaja-yhteistyöllä on toistaiseksi ylletty parhaimmillaan vain kakkoseksi.

Ja lisää uutuuksia, tämähän oli vilkas viikko. Paraikaa Arttu Lindemanin ykkössinkulla vieraileva ja neljä omaakin hittiä haalinut Lucas debytoi seitsemäntenä ja Britney Spears kahdeksantena. Yhdeksännen Spears-pitkäsoiton Gloryn biisimaistiaiset eivät ole herättäneet juuri mitään reaktioita, mutta jotenkin daami onnistui ujuttautumaan koko uransa neljänneksi korkeimpiin asemiin. Yhtään ykkösalbumiahan hänellä ei Suomessa ole ollut.

Jyväskyläläinen rapryhmä Korstoraatio ensiesittäytyy 19:ntenä ja jossain yhteydessä Within Temptationiin oleva hollantilainen Delain 31:ntenä. Raaka-aineen neljäs listavisiitti tuotti numeron 35. Kolumbiassa vuonna 1988 perustettu metalliveteraani Inquisition ja melkein yhtä vanha vaasalainen Throes of Dawn ovat tästedes myös lista-akteja, onnea heille. Joko saa julkaista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti