lauantai 4. tammikuuta 2014

Tammikuu, synkkä ja hipaton


Vaikka listalaadintakoneistot tiettävästi pyörivät koko ajan, tuloksia ei saada millään ulos. The Voice kyllä uutisoi torstaina latauslistan tapahtumista, mutta normaalistikin vaikealukuinen varsinainen listasivu näyttää tyhjää. No, kärkeen meni Timber, joka on Pitbullin uran toinen ja Keshan eka ykkönen. Yhteensä Pitbull on nyt saanut 19 esitystään latauslistalle.

Huomisen albumitilastonkin esillepano näyttää epätodennäköiseltä, mutta sain sentään haltuuni tämänviikkoisen radiolistan. Kovin ihmeellisiä ei tuossa suunnassa tapahdu – paitsi se, että jo lokakuun alussa julkaistu Nautintoo on yhtäkkiä alkanut soida sijan 14 edestä. Elokuu-bändissään tehorotaatioon tottunut Nopsajalka ei ole aiemmilla soololevyillään netonnut hittejä.

Viime viikolla myös jo täysinpalvelleelta vaikuttanut Suvi Teräsniskan Täydellinen elämä loikkasi 45–16 eli parhaalle sijalleen. Varsinainen joulumusa näkyi vaisusti, Whamin Last Christmas 23:ntena ja Jenni Vartiaisen Terra-levyn ”bonusraita” Tule meille jouluksi 27:ntenä. Nostaakohan sanoituksen tipaton tammikuu -teema pitkään kakkosena kärkkyneen Selvästi päihtynyt -sinkun lähiviikkoina paalupaikalle? Spotifyn kuunnelluimmissa se on vasta 81:ntenä.

4 kommenttia:

 1. http://www.voice.fi/musiikki/vuoden-ensimmaisen-latauslistan-karki-on-taynna-hitteja/1/57174

  Sijoilla 6-9 olivat radiolähetyksen mukaan Aviciin Wake Me Up!, Sannin Me ei olla enää me, Eminemin The Monster ja Jannan Sä et ole hullu. Viikon nousijaksi mainittiin Stromaen Papaoutai, joka nousi sijalta 29 sijalle 15.

  VastaaPoista
 2. Joululevyt pois listalta niin TOP 10 näyttää realistisemmalta!

  VastaaPoista
 3. Koska Radiolistaa ei ole päivtetty virallisen listan sivuilla niin täytyy kysyä, Suvi Teräsniskan "Täydellinen elämä" oli siis sijalla 16 tuolla puuttuvalla joululistalla mutta kuinka alas se putosi nyt viimeisimmällä listalla koska Top 20 joukossa se ei jäänyt. Oliko kyseessä joku hetkellinen piikki radiosoitossa?

  VastaaPoista
 4. Täydellinen elämä putosi 30:nneksi.

  VastaaPoista