keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Laimeita päiväkirjoja


Musiikkituottajien listasivu on nyt saatettu ajan tasalle, eli jokaiselle viikolle löytyy oma tilasto kutakin laatua. Top 50 -albumeihin ilmaantui toistakymmentä re-entryä, joista Beyoncé (#11) ja Asa Masa (#23) palasivat ylemmäs kuin ensimmäisellä käynnillään. Mukana on myös 124. viikollaan välillä midpricessa nähty Adelen 21.

Uutuudenkin saimme 33:nneksi kiitos Justin Bieberin, joka loppuvuonna julkaisi kymmenenä peräkkäisenä maanantaina uuden biisin keräten latauslistalta sijat 1, 1, 1, 4, 4, 4, 7, 7, 8 ja 4. Yksikään niistä ei silti päädy Top 100 -hittivuosilistalle, koska huomio muilla foorumeilla jäi olemattomaksi. Nuo kymmenen ja viisi ennenkuulematonta raitaa sisältävä Journals ei ainakaan suosiossa kohoa Bieberin uran huippuprojektiksi. Wikipedia muuten määrittelee julkaisun kokoelmalevyksi, mielenkiintoista.

Median tapa kerrata menneen vuoden huippuhetkiä heijastuu myös radiolistalle, jossa muutamat vanhat rotaatioihmeet palasivat jopa 20:n joukkoon. Haloo Helsingin Vapaus käteen jää on 17:ntenä ja Anssi Kelan Levoton tyttö 20:ntenä. Jenni Vartiaisen Selvästi päihtynyt eteni ennustetusti ykköseksi, ja hiljaisen kauden pääosaa tavoittelee paluullaan Happoradio, jonka Sinä ja hän harppasi 46–13.

1 kommentti:

  1. Musiikkituottajien listasivu on nyt saatettu ajan tasalle, eli jokaiselle viikolle löytyy oma tilasto kutakin laatua.
    Mutta eikö radiolistalta puutu nyt yksi lista, nimittäin viiko 52:n joululista (se lista jolla Suvi Teräsniska oli 16., Jenni Vartiaisen joulubiisi 27., Wham 23.). Nyt Musiikkituottaajien listasivuilla viikko 52 lista on sama kuin Novan sivujen viikko 52 lista, mutta Novan sivuilla viikkonumerointi on aina heittänut yhdellä.

    Mikä on muuten syy siihen että Hanoin "A Day Late, A Dollar Short" soi radiossa nyt kymmenen vuotta julkaisun jälkeen. Singlelistallahan se oli sijalla 5 vuonna 2003, mutta nousiko se koskaan silloiselle radiolistalle?

    Egotrippi "Nopeimmat junat"-kappaleen noustua radiolistalle jäin miettimään että oliko edellinen single "Hyvä hetki" ollenkaan radiolistalla, koska siinä vaiheessa kun kyseinen single julkaistiin oli sitä edeltänyt "Mestaripiirros" vielä radioiden tehorotaatiossa, näin ollen se jäi kokonaan edeltäjänsä varjoon.

    VastaaPoista