sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Paluu tuntemattomasta


Näinhän asioiden kuuluukin lutviutua, kun uutuuksista ei ole huipun valtaajiksi: viime viikon kärkikamppailijat vaihtoivat paikkaa, ja Michael Monroen tehtyä tilaa Avenged Sevenfoldkin sai omansa. Hail to the King on vasta toinen tänä vuonna ykköseksi noussut albumi, joka ei debytoinut ykkösenä – eka oli Maailma on tehty meitä varten.

Edellisillä yrityksillään 13. ja 10. sijat saavuttanut Reckless Love ylsi kolmoseksi eli korkeimmaksi debyytiksi pari porrasta Tarja Turusen edelle. Numero 17 on Nine Inch Nailsille keskivertosuoritus, ja sen alapuolella on pelkkiä ensikertalaisia: 22. Pistepiste, 26. Speedtrap, 33. Räjäyttäjät ja 37. Vista Chino. Viimeksimainitun juuret ovat vahvasti Kyuss-bändissä, joka ei tilastoihimme koskaan kirjautunut.

Pelle Miljoona Unitedin Diaspora debytoi 13:ntena. Jos sivuutetaan yksi kokoelma, tuo on Pellen paras albumisijoitus sitten vuoden 1981, jolloin Matkalla tuntemattomaan komeili ykkösenä. Diasporaa kannattaa seurata ensikin viikolla, koska viisi edellistä Miljoona-albumia jaksoivat mukana vain yhden viikon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti