torstai 26. syyskuuta 2013

Duettokuningasduetto


Ihan samanlaista ryntäystä kuin Spotify-soitoissa uudet Cheek-biisit eivät tehneet latauslistalle, mutta melkoisen ratsian kumminkin. Suoratoistona niitä tunki 30 parhaan joukkoon kahdeksan, latauksissa kuusi. Ensinmainituissa ylimmäs harpannut Älä pyydä mitään (#14) ei näy lainkaan jälkimmäisissä, joissa parhaan startin otti Parempi mies (#9).

Parempi mies on se esitys, jossa vierailee Samuli Edelmann, ja lataajat luottivat muutenkin tähtikollaboraatioihin: sijan 16 Fiiliksissä ja sijan 18 Profeetat tarjoavat Jare T:n ohella Diandran ja Elastisen läsnäoloa. Edelmannhan oli jo 90-luvulla varsinainen featuring-kulttuurin pioneeri – aluksi naisseuralaisten kanssa, mutta sittemmin ennen Cheekiä rinnalle ovat kelvanneet listasijan arvoisesti myös Mikko Kuustonen ja Vesa-Matti Loiri.

19 porrasta kakkoseksi latauslistalla loikkivat norjalaiset Ylvis-veljekset, joiden The Fox -video on rekisteröinyt kolmessa viikossa 57 miljoonaa katsomiskertaa You Tubessa. Eihän tuo tunnu juuri miltään vuonna 1 jGS (jälkeen Gangnam Stylen), mutta se on tuonut duolle näkyvyyttä USA:n Hot 100:ssa, johon moinen toiminta lasketaan mukaan. Yle Femillä näkyvässä Skavlan-ohjelmassa Ylvis osallistui viime viikolla samaan keskusteluun Stingin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti