perjantai 5. heinäkuuta 2013

Voittoon kisan ulkopuolelta

Emmelie De Forestin Only Teardrops hypähti viisuvoittonsa jälkeen latauslistan kärkeen ja veti mukanaan myös muita kisaajia, mutta kaikki katosivat kuvioista nopeasti. Nyt näyttääkin siltä, että koko kilpailumyllyn pääpärjääjäksi on seuloutumassa Norjan karsinnoissa toiseksi sijoittunut Bombo, joka debytoi tällä viikolla latausten kahdeksantena ja ns. singlelistan sijalla 14.

Esittäjää ensiksi silmätessä tuntui, että joku yrittää härskisti peesata viime vuosien ykkösilmiötä, mutta todettakoon, että Adelén on 16-vuotiaan laulajattaren oikea etunimi. Todettakoon myös, että hänen biisiensä latinosävyille antanevat autenttisuutta espanjalaiset sukujuuret äidin puolelta. Kansainväliselle läpimurrolle tulee tukea popmoguli Simon Fullerin tähtitehtaasta.

Toinen leveän rintaman etenijä on Haloo Helsingin Maailma on tehty meitä varten, joka debytoi singlelistan 19:ntenä, nousi latauksissa 27. sijalta yhdeksänneksi ja radiosoitossa 17. sijalta toiseksi. Viimeksimainitun nykäyksen aiheutti se, että radiot vihdoin malttavat hellittää otettaan edeltäjästä Vapaus käteen jää. Löytyy sekin vielä kaikista kolmesta tilastosta sijoilta 20, 17 ja 15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti