sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Marsiin ja takaisin


Albumilistan lomatunnelmia on saatu odotella tavallista pitempään, ja ensi tilastoonkin on vielä luvassa kovia uutuuksia, mutta tällä viikolla nähdään muutama tuttu kesätempaus. Keikkansa avulla Thirty Seconds to Mars palasi peräti kuudenneksi, mikä on Top 50:n korkein re-entry yli kahteen vuoteen ja yhtyeen uran paras sijoitus Suomessa. Yhteensä re-entryjä tuli tänään yhdeksän.

Korkeinta uutuutta Euro Crackiä (#7) voisi luulla ensikertalaiseksi, mutta kokoonpanon pääjehut Julma-Henri ja RPK ovat tehneet ennenkin listalevyjä yhdessä ja erikseen. Euro Crack oli nimeltään myös viimevuotinen ep/minialbumi, joka nousi Rumban erikoislistalla kolmanneksi mutta ei varsinaisiin Musiikkituottajien tilastoihin.

17:ntenä esittäytyy toisella albumillaan amerikkalaisryhmä Jex Thoth. Ylempänäkin joskus käyneelle Editorsille 43. sija lienee plussaa, sillä The Weight of Your Loven edeltäjää In This Light and on This Eveningiä ei täkäläisellä listalla näkynyt. Miinusta lienee taas se, että kahden ykkössijan jatkoksi uutukainen debytoi Britanniassa vasta kuudentena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti