tiistai 12. heinäkuuta 2011

Poika (nousee)

Music Control -radiolistan Top 20 vastaanotti pari sinne jo odoteltua kappaletta eli Anna Abreun Worst Part Is Overin (32–14) ja Adelen Set Fire to the Rainin (23–16). Joskus odottelu venähtää siksi, että biisejä ei ajeta mittauskoneistoon – esimerkiksi Poika (saunoo) on tämän viikon ”uutuus” sijalla 73. Sen sinkkuykkösenä syrjäyttänyt Reggaerekka tuli myös mukaan pikkuviipeellä, mutta nousi nyt 21:nneksi. Koko kesän nuorisoradioissa veivattu Häissä puuttuu otannasta edelleen.

Niin ikään jälkijunassa kontrolloitavaksi päässyt Jukka Pojan Silkkii loikkasi toisella viikollaan 33. sijalta seitsemänneksi soituaan muun muassa Novalla 24 kertaa. Poika on tehnyt Top 10 -albumeita ja ajoittaisia sinkkujakin kohta kymmenen vuotta – Soul Captain Bandin Jokaiselle tulta nousi kuudenneksi lokakuussa 2001 – mutta käsissä on nyt vasta ensimmäinen Top 20 -radiohitti. Listan kärkipää on pysynyt samana niin kauan, että saumaa on jopa ykköseksi.

2 kommenttia:

  1. Set Fire to the Rain saattaa siivittää 21:n viimein Suomenkin albumilistan palkintopallille. Tähän menessä saavutettu kuudes sija on melko alhainen verrattuna moniin muihin maihin.

    Rumban listan vuosilistalla 21 on jo nyt kakkosena, edellään Seili.

    VastaaPoista
  2. Joo minäkin veikkailin sille nousua ja jopa ykkösmahdollisuuksia, mutta eiköhän Wiskari-ilmiö ole sen ulottumattomissa.

    VastaaPoista