perjantai 22. huhtikuuta 2011

Materialismin paluu

Singlelistalle nousi varsin poikkeuksellisesti viisi uutuutta fyysisten levyjen myynnillä, eli niitä ei näy latauslistalla lainkaan. Kolme niistä oli viimelauantaisen Record Store Day -kampanjan vinyylijulkaisuja: Ipanapan Hip hoppii englantii / Kuningas Ei (esittäjinä Paleface ja Tuure Kilpeläinen), 22 Pistepirkon Birdy ja Radioheadin 12-tuumainen The Butcher / Supercollider.

Ipanapa-levyjen ehkä tunnetuimmat biisit rekisteröityivät nyt ensi kertaa hiteiksi, ja samoin kävi myös 22 Pistepirkon tunnetuimmalle biisille vuodelta 1992! Fyysisen myynnin ykkönen (yhteensä viides) on kuitenkin jääkiekon SM-liigalähetyksissä soinut Pojun eli jyväskyläläisen Pasi Heinosen dance-raita Poika (saunoo). Heinosen saattaa joku tietää myöhempien aikojen Hausmylly-vokalistina.

Korkein uutuus kolmosena on silti ihan perinteisesti (?!) ladattu Lady Gagan Judas. Sijan 11 duetto Nuori ja kaunis on Anna Järvisen eka singlelistamerkintä, ja partneri Olavi Uusivirtakin pääsi mukaan vasta toisen kerran. Erinin Vanha nainen hunningolla pärjää yhä hyvin toistamalla vain kolmea sijalukua: 8–14–10–8–10–14–14–8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti